Weekbrief 38 - 2019

voorblad
25-10-2019 Voetbalavond met Eric Gudde en Henk van Stee
09-11-2019 Kaartverkoop Prinsenbal
ad01.jpg
T20 cricket finale dag Birmingham groot succes
t20-cricket-finale-dag-birmingham-groot-succes (8010) afbeelding

Dit weekend waren twintig Excelsior’20 cricket sponsoren & fans in Birmingham, UK om aldaar de T20 finale wedstrijden te bekijken samen met 25.000 andere toeschouwers. Zoals elk jaar was het weer een groot feest met goed cricket, goede muziek en nog betere verkleedpartijen! Namens de Cricket Sponsorcommissie danken wij het totale reisgezelschap voor hun aanwezigheid, alsmede voor hun ‘extra’ gift die de cricket club ten goede komt. De balans is nog niet opgemaakt, maar het is een mooi bedrag wat ons mede zal helpen om ook in 2020 weer een mooi cricket seizoen te kunnen draaien. Kunnen we in ons 100 jarig jubileum jaar dertig man op de been krijgen voor deze geweldige trip? To be continued....

Namens de Cricket Sponsorcommissie
Andre van Troost

Interview Tiny Vester ihkv 100 jarig jubileum

Vanaf 13 juni 2019 zullen we, tot aan het officiele jubileum op 13 juni 2020, wekelijks een interview laten zien.

Deze week is de beurt aan voormalig bardienstvrijwilliger en bridgekoningin Tiny Vester.

Veel kijkplezier!

Herfstweek 2019
herfstweek-2019 (8008) afbeelding

In het jaar waarin we veel mooie activiteiten zullen hebben in het kader van ons jubileumjaar, trappen we af met de bekende herfstweek.

Dit jaar hebben we een bomvolle programma op dinsdag 22 oktober vanaf 10.00 uur tot woensdag 23 oktober tot 16.00 uur. De dagen zijn gevuld met leuke activiteiten zoals een clinic van Beyond Yourself, een clinic van onze hoofdtrainer Henk de Zeeuw, vele jeugdkamp spellen en natuurlijk slapen in de kantine of kleedkamer. Kortom een bomvolle programma waarin plezier en gezelligheid voorop staat. Deze dagen zijn voor alle jongens en meisjes van Onder 8 t/m Onder 15 jaar.

Op beide dagen komen de kinderen natuurlijk niets te kort er wordt gezorgd voor ontbijt, lunch en diner. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 10,= dit dinsdag 22 oktober bij aankomst betaald kan worden dit kan contant of met de pin.

Graag willen wij van te voren weten wie er komen zodat we met de inkoop daarmee rekening kunnen houden. Je kan je kind opgeven via de contactouder van je team. Tipje van de sluier Excelsior-man (bekend van jeugdkamp) zal terugkomen.....of de vaalblauw man ook terug is te zien is nog niet bekend.

We zien jullie graag allemaal bij deze twee fantastische dagen voor leuke activiteiten.

Bron: Jeugd Activiteiten Commissie (door Dave)

banner 0
JO11 wisselend resultaat

Hallo Voetbalvrienden,

Na de goede resultaten in het tweede weekend volgde een weekend met wisselend resultaat. Er werd door alle teams uit gespeeld.

JO11-1 speelde tegen Rotterdam United JO11-1 en won met overtuigende cijfers 1 – 11.

In deze beker poule 1 hebben 3 teams 9 punten.

JO11-2 speelde ook tegen Rotterdam United, in dit geval tegen JO11-2. En deze wedstrijd werd gewonnen. Uitslag 5 – 7. Door deze uitslag gaat de JO11-2 alleen aan de leiding. Top prestatie!!

JO11-3 had een wedstrijd tegen Kethel-Spaland JO11-2. Een gelijk opgaande strijd waarbij uiteindelijk de thuisploeg wint met 6 – 2. Er werd ook nog op dinsdag na het weekend gespeeld uit tegen GLZ Delfshaven. Zelfs als JO11-3 met 22 spelers had gespeeld dan was er nog niet gewonnen. Uitslag 9-4.

JO11-4 speelde een uitwedstrijd tegen CWO JO11-2. Na twee gewonnen wedstrijden werd er nu verloren. 7 – 6 wat nog steeds een knappe prestatie is.

Komend weekend 3 thuiswedstrijden en een uitwedstrijd voor JO11-4. Ik kijk er naar uit. Ondanks dat ik er zelf niet ben. Succes allemaal!!

Groeten,

Patrick

De week van de JO8!

Daar zijn we weer met een update van de JO8! Er is weer een hoop gevoetbald! Afgelopen woensdag speelde JO8-2 een uitwedstrijd bij Zestienhoven waar ondanks de stromende regen, met een grote glimlach werd gewonnen. Zaterdag werd ook de derby tegen de vrienden van Kethel Spaland met grote cijfers gewonnen! De mannen scoorden zelfs meer dan 20x…

JO8-1 behaalde zaterdag ook de dubbele cijfers! Liefst 11x werd er gescoord en zij mochten er vandaag nog 4 doelpunten bij optellen want JO8-1 speelde vanavond een lastige uitwedstrijd die nipt werd verloren!

Het programma voor de komende weken ziet er iets anders uit. Na een aantal wedstrijden kijkt de voetbalbond of alle teams wel op een eerlijk niveau zijn ingedeeld zodat grotere uitslagen worden voorkomen en alle kinderen leren wat winnen en verliezen is. Met name de JO8-2 zal wat sterkere tegenstanders gaan kregen!

Het programma van zaterdag 21 september:

JO8-1 thuis tegen VVOR JO8-4 om 9.45u, aanwezig om 9.15u

JO8-2 thuis tegen VELO JO8-4 om 8.45u, aanwezig om 8.15u

Zoals u heeft gehoord bij de ouderinformatieavond en tevens zelf hebt aangegeven bij de inschrijving, is vrijwilligerswerk erg belangrijk voor de club en daar horen bardiensten bij.

Voor zaterdag 21 september wordt (min.) 1 ouder verwacht van: Sirac, Tijn, Geydrionne, Mats en Kyan. De bardienst is van 10.30u tot 13.30u. Veel plezier, uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het erg leuk is om met elkaar te doen! Wellicht kunnen de kinderen tijdens de bardienst nog lekker met elkaar voetballen op de club...

De week hierna, 28 september, zijn er ouders van JO8-2 aan de beurt. Ik ben overigens niet de coordinator van bardiensten dus voor vragen kunt u niet bij mij zijn.

Veel plezier met trainen donderdag en hopelijk weer een sportieve zaterdag!!! Have fun!!!

Groeten Dennis

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg