Weekbrief 39 - 2019

voorblad
25-10-2019 Voetbalavond met Eric Gudde en Henk van Stee
09-11-2019 Kaartverkoop Prinsenbal
30-11-2019 UPDATE 30 november Patrick Promo Team op Thurlede
30-11-2019 Zaterdag 30 november Sinterklaasfeest
ad01.jpg
De week van de JO8 en de kanjer van de week!

Vandaag weer even een update voor alle fans van de JO8! Vorige week spraken de mannen op de training met elkaar af 18 keer te scoren, en dat deden zij ook! Met 18-1 en 18-4 werden de tegenstanders weer naar huis gestuurd! Helaas hebben zij afgelopen week niet dezelfde afspraak gemaakt want dit weekend liep het allemaal een beetje anders…

JO8-1 moest al in de vroege morgen aantreden bij onze vrienden van Kethel Spaland, een echte derby! En dat haalt natuurlijk het beste in je naar boven moesten onze mannen gedacht hebben… Na 14 keer gescoord te hebben met 1 tegendoelpunt vonden onze helden het wel weer welletjes, grote klasse!

JO8-2 liep vandaag tegen de 1e nederlaag van het seizoen aan. In een zeer aantrekkelijk wedstrijd waarin het spel op en neer golfde, werd er nipt met 10-3 verloren. Dat mocht de pret natuurlijk niet drukken en in de kleedkamer werd de knop al snel omgezet! Er blijkt namelijk nog iets belangrijkers te zijn dan voetballen bij de mannen… Verkering hebben!!! Dat u het even weet ;)

Het is vandaag ook een mooi moment om iemand in het zonnetje te zetten! Onze kanjer van de week is KUZEY! Na 8 keer scoren in een derby ging deze kanjer ook nog even mama helpen bij de bardienst, dat is een vermelding waard!!!

Komende weken krijgen we het weer druk. Naast de wekelijks wedstrijden staat ook de herfstweek op de planning. Informatie vindt u op de website en het gaat een mooi feestje te worden!!! Zouden jullie allemaal even in de groepsapp willen aangeven of jullie aanwezig zijn?

Dinsdag is de laatste mogelijkheid om de contributie te voldoen!

Tot volgende week allemaal! Groeten Dennis

Interview Zoran Nikolic ihkv 100 jarig jubileum

Vanaf 13 juni 2019 zullen we, tot aan het officiele jubileum op 13 juni 2020, wekelijks een interview laten zien.

Deze week is de beurt aan voetbalvoorzitter Zoran Nikolic.

Veel kijkplezier!

Maximaal aantal punten JO11

Hallo voetbalvrienden,

Na een wisselend resultaat in het derde weekend volgde een weekend met weer maximaal resultaat. Er werd door alle teams thuis gespeeld behalve de JO11-4. Zij waren vrij.

JO11-1 speelde tegen VFC JO11-1 en won met overtuigende cijfers 8 – 2. In deze beker poule 1 hebben 3 teams 12 punten. De laatste 2 wedstrijden zijn tegen de teams met zelfde aantal punten

JO11-2 speelde ook tegen Maense JO11-2. En deze wedstrijd werd gewonnen. Uitslag 7 – 1. Dat betekend geen puntverlies!!!

JO11-3 had een wedstrijd tegen Hillegersberg JO11-5. Uitslag 9-4. Hierdoor mooi in de middenmoot.

Komend weekend 3 uitwedstrijden en een thuiswedstrijd voor JO11-2. Het weer wordt niet best maar dat mag de pret niet drukken.

Groeten,

Patrick

banner 0
Clinic Beyond Football Academy voor de MO13
clinic-beyond-football-academy-voor-de-mo13 (8011) afbeelding

In het kader van onze samenwerking met BFA (Beyond Football Academy) staat er op dinsdag 1 oktober van 18.00 tot 19.00 uur een speciale trainings sessie gepland voor de MO13.

De meiden kunnen op deze manier kennis maken met de CLUSK Methode. Door een ontwikkeling mee te maken op basis van de grondmotorische vaardigheden: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en kracht worden prestaties op het veld verbeterd.

De CLUSK-methodiel wordt door de BFA speciaal toegepast voor de leeftijdscategorie van 7 tot 16 jaar, maar is al door diverse professionele voetballers als fundament gebruikt voor hun succes op het veld.

Wil je meer weten over de academy, bekijk dan de website: http://beyondyourself.com/football-academy/

Met vriendelijke groet,

Iwan Redan

Founder, trainer & lifestyle coach

Bron: Beyond Football Academy (door Arantis)

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg