Weekbrief 18 - 2019

voorblad
25-05-2019 ZATERDAG 25 MEI 2019 - KINDERBINGO
09-06-2019 Update: Oudere Jongeren Avond met BIGGS
09-06-2019 Kaarten Oudere Jongeren Avond.
09-06-2019 Update: Oudere Jongeren Avond met BIGGS
12-06-2019 Vrijdag avond T20 avond !
13-06-2019 Opening Jubileumjaar Excelsior'20
29-06-2019 Schiedams XI-tal - Sparta Rotterdam
ad01.jpg
​We zijn klaar voor een nieuw cricketseizoen!
we-zijn-klaar-voor-een-nieuw-cricketseizoen (7882) afbeelding

Aan de vooravond van een nieuw cricketseizoen praten ik u graag even bij over alle ontwikkelingen want er is hard gewerkt door de vele vrijwilligers op de achtergrond. Ik wil dan ook beginnen om al deze mensen enorm te bedanken, ongelooflijk hoeveel werk er verzet is de afgelopen maanden!

Zo zijn er op het veld 2 nieuwe gebouwtjes neergezet, een voor de opslag/buitenbar en een voor het sanitair die voor de sponsorborrel van 18 mei hopelijk in gebruik kan worden genomen. Voor het einde van het seizoen hopen we ook een nieuwe loods te hebben gerealiseerd voor alle machines. Geweldig hoe dit met een grote groep vrijwilligers en hulp van Blijdorp BV tot stand is gekomen. De club van 50 heeft hier een financiële bijdrage geleverd.

We hebben een schitterende nieuwe kledinglijn omdat er dit jaar met witte ballen en zwarte screens wordt gespeeld en eindelijk lopen ook alle cricketteams in dezelfde kleding! Dit was een lang gekoesterde wens.

Vanuit de jeugd kunnen we melden dat zij met 4 teams op tour naar Engeland zijn geweest, een onvergetelijke trip was dit en zij zijn ook klaar voor een nieuw seizoen. Mooi om zien dat we gaan starten met een U9! Werving van nieuwe jeugdleden heeft absoluut prioriteit.

Dit seizoen starten we met 2 selectieteams, een zomi, een zami en een damesteam. Helaas 1 team minder dan de afgelopen jaren. Natuurlijk hebben we ook nog de mannen die op vrijdagavond met veel gezelligheid het "social cricket" spelen.

Op sponsorgebied zijn we flink gegroeid, welkom aan de nieuwe sponsoren: Trofipack, Axidus, Matrice, Blijdorp bv en Perfect Performance. Ook kunt u ons steunen door lid te worden van de vrienden van Excelsior cricket The Rungetters. Bij Rob en ida Ruts kunt u een wedstrijdbal sponsoren.

We zijn trots op het aantrekken van Brenton Parchment als onze nieuwe coach, de selectie had de wens neergelegd om een ervaren coach aan te stellen en dat is zeker gelukt. Brenton heeft internationale ervaring, hij heeft zelfs voor West Indies gespeeld. Samen met Lorenzo Ingram hebben we 2 spectaculaire spelers in huis, dit zal zeker aanvallend cricket opleveren. Zij zullen samen alle teams gaan trainen.

Als doel komend jaar voor het 1ste team hebben we zoals altijd om zo lang mogelijk bovenin de ranglijst mee te blijven draaien, we zijn immers ambitieus en willen altijd topcricket spelen. We moeten echter ook realistisch blijven; door een nieuwe buitenlandersregeling hebben een aantal clubs zich enorm versterkt, wij gaan niet mee in deze tendens en blijven bij onze visie door te investeren in onze eigen opleiding. Belangrijker is dat onze "eigen" jongens weer een stapje vooruit maken na een wat teleurstellend 2018. Zij verdienen uw steun in voor- en tegenspoed. Voor het 2e is handhaven in de eerste klasse het doel. Hier worden jonge jongens klaargestoomd voor het grote werk.

Ik hoop dat u zo een beetje bent bijgepraat. Schroom niet om mij of iemand van de commissie aan te schieten als er vragen of opmerkingen zijn. Laten we er een prachtige zomer van maken met mooi cricket en veel gezelligheid!!

Luuk van Troost, voorzitter cricket.

Bron: Luuk van troost (door Bart Kroesen)

René Verhagen Vastgoed Onderhoud BV balsponsor bij Excelsior'20 - Quick Haag
ren-verhagen-vastgoed-onderhoud-bv-balsponsor-bij-excelsior-20-quick-haag (7881) afbeelding

Voor de eerste competitie wedstrijd in het Topklasse seizoen 2019 tegen Quick Haag is de balsponsor:

René Verhagen Vastgoed Onderhoud BV

René en zijn bedrijf zijn al vele jaren trouw balsponsor van de cricket afdeling. René heel hartelijk dank voor je support en we zien je graag bij een van de wedstrijden dit jaar!

Wilt u en/of uw bedrijf ook balsponsor zijn bij een wedstrijd van het 1e of 2e elftal? Neem dan direct contact op met Rob en Ida Ruts: 06-46120903 / 010-4700540 of robida@planet.nl

Start cricket competitie 2019
start-cricket-competitie-2019 (7880) afbeelding

Komende zaterdag gaat de cricketcompetitie 2019 van start!

Het 1e elftal speelt thuis tegen de 'haantjes' van Quick Haag.
Het 2e elftal speelt uit tegen het 2e elftal van Punjab CCR.
Beide wedstrijden beginnen om 10.00 uur, i.v.m. Dodenherdenking.

Het dameselftal start hun T20 competitie met een uitwedstrijd tegen VCC, aanvang 10.00 uur.

Het zami elftal begint met een thuiswedstrijd tegen HBS, aanvang 13.00 uur.

We zien u graag op één van de velden!

Don't miss it...Be there!!!

banner 0
Kledingplan voetbal
kledingplan-voetbal (7879) afbeelding

Kledingplan

Aan het eind van dit seizoen is de 3 jaar periode van ons eerste kledingplan afgelopen. Als voetbalbestuur kunnen we spreken van een geslaagde periode. Door dit plan konden we iedere speler van jong tot oud een zelfde tenue met toebehoren geven en daarnaast als club financieel beter uit zijn.

We gaan dit kledingplan dus verder doorzetten!

Voor wat betreft de huidige kleding: elke speler mag zijn kousen/korte broek/trainingspak/tas houden. Er hoeft dus niet meer ingeleverd te worden! Let op: we kunnen de kleding dus niet meer ruilen voor grotere maten. De teamtassen met shirts dienen wel ingeleverd te worden!

We gaan met ingang van volgend seizoen werken met een nieuwe lijn. Patrick blijft wel het merk, maar de kledingstukken zijn iets anders. Om onze kasten leeg te maken is er de mogelijkheid om van de oude lijn tegen scherpe prijzen nog artikelen te kopen. Zo zijn er nog een aantal sokken en korte broekjes. Sokken zijn 4 Euro per paar, korte broekjes 6 Euro. Ook hebben we nog een aantal bedrukte trainingsbroeken en jacks. Voor beide is de prijs 7.50 Euro. Ideaal voor de trainingen! Op maandagavond 6 mei en woensdagavond 8 mei zijn er mensen van de kledingcommissie aanwezig om u te helpen. U kunt gewoon via de pin of contant aan de bar betalen!

Voor het nieuwe seizoen gaan we weer nieuwe kleding aanschaffen. Met name het jubileumseizoen zullen we flink uitpakken met speciale shirts! Iedereen krijgt in het nieuwe seizoen een pakket bestaande uit een tas, trainingspak, korte broek en sokken. Sokken worden elk jaar vernieuwd, korte broeken elke 2 jaar. Tas en trainingspak moeten 4 jaar mee, dus voorzichtigheid geboden. Bij kwijtraken of kapot gaan van de kleding, kan er tegen interessante prijzen nieuw aangeschaft worden. Trainingsbroeken/trainingsjacks kunnen wel aan het einde van het seizoen ingewisseld worden voor een grotere maat indien gewenst.

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg