Weekbrief 19 - 2018

voorblad
17-05-2018 Meidenvoetbal ook bij Excelsior '20
01-06-2018 ​Voorjaarsklaverjassen "GAAT NIET DOOR"
02-06-2018 Zomercarnaval met Trafassi
16-06-2018 Slotdag zaterdag 16 juni
19-06-2018 Ouderavond Jeugdkamp
15-07-2018 Jeugdkamp 2018
ad01.jpg
Update Sponsoren Jeugdkamp 2018

STAND TOT NU……………….

SPONSOREN 44ste JEUGDKAMP 2018

De leiding van het jeugdkamp heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen,
om circa 60 kinderen een waanzinnige kampweek te bezorgen in groepsaccommodatie "Het Woelige Nest" te Hulshorst.
Ons doel is om deelname aan het kamp betaalbaar te maken , ook voor minder draagkrachtige ouders.
Deelname jeugdkamp per kind € 135,- en dat is ongeveer de helft wat het daadwerkelijk kost per kind.

Wat krijgt u er voor terug:

Blije kinderen en melding met naam en toenaam (naam/logo bedrijf) op de jeugdkampsite en tv's in de kantine.

De volgende items kunt u sponseren:

Busstoel € 15
Toegangskaartje pretpark € 20
Ontbijt 50 kinderen € 50
Ontbijt 50 kinderen € 50

Ontbijt 50 kinderen € 50

Ontbijt 50 kinderen € 50
Ontbijt 50 kinderen € 50

Ontbijt 50 kinderen € 50
Lunch 50 kinderen € 50 Opa en oma Ruts
Lunch 50 kinderen € 50Tiek en Ed Marrevee

Lunch 50 kinderen € 50

Lunch 50 kinderen € 50
Lunch 50 kinderen € 50

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50

Avondeten 50 kinderen € 50

Avondeten 50 kinderen € 50

Snacks bij kampvuur € 50 Opa en oma de Geus

Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Sportontbijt 50 kinderen € 75
IJsjes tijdens stadspel € 75
IJsjes in zwembad € 75
Barbecue € 100 Zoran en Dubi Nikolic
Lekkernijen Bonte Avond € 100 André van Stralen
DVD voor alle deelnemers € 100 "Relatics" Ridderpoort 35, 2984 BG Ridderkerk
Aankleding kamphuis in thema € 150


Bijdrage huur kookbusje € 200
Bijdrage huur klussenbusje € 100
T-shirts logo € 150

U kunt het sponsor bedrag overmaken naar:

NL78ABNA0977063860
t.n.v. RKSV Excelsior'20
o.v.v. Sponsering Jeugdkamp + sponsor item + naam en eventueel bedrijf.

Info jeugdkamp: http://www.excelsior20jeugdkamp.nl/

Alvast bedankt namens de kinderen…………

Zwaarbevochten zege voor U13 op Olympia
zwaarbevochten-zege-voor-u13-op-olympia (7491) afbeelding

De U13 boys starten dit seizoen in de 'echte' bal competitie, in beginnerspoule C. In de winter is er lekker doorgetraind om te wennen aan die harde bal, de soms nog wat ongemakkelijk aanvoelende legguards, de helm en gloves.

Het team is tijdens de transferperiode versterkt door de komst van de ervaren Ferry. Nadat het team afgelopen jaar kampioen werd in de U11 Zachte bal poule zien de supporters en de spelers een nieuw succesvol seizoen wel zitten. Maar dat krijg je niet cadeau...

De eerste competitewedstrijd leverde direct een spannende strijd op. Olympia was vanochtend te gast op - het wederom prachtige uitziende - Veld 2. Zij wonnen de toss en kozen ervoor eerst te batten. Op bowlen van Kjelt kon de nr 1 batsman weer naar de bank bij een totaal van 22 runs en nr 2 vlak erna op bowlen van Nikay bij een score van 25. Een mooie direct hit van Christian leverde nr 3 een run out op, vrij snel gevolgd door strak bowlen van Ferry, wat het vierde wicket opleverde. Sterke batsman Youri van Olympia liet zich echter niet afschrikken en bouwde het totaal voor de club uit Gouda gestaag op; wat enigszins gesteund werd door een flink aantal wides van onze bowlers. Tijn pakte nog twee wickets in één over, met slechts 4 runs tegen. De aanwezigheid van een flinke delegatie trouwe Ruts- supporters heeft blijkbaar positief effect.

Uiteindelijk ging Olympia met een totaal van 157 all out en konden we aan de thee, koffie en limonade met cake. Een flauw zonnetje brak door, wat vooral door Tom Post, scoorder van dienst, gekleed in korte broek en t-shirt enigszins onderkoeld geraakt, erg werd gewaardeerd.

De tweede innings kende een turbulente start. Op de derde bal van de eerste over ging Ferry run out (3) en op de vijfde bal werd Christian (0) gebowled. De tussenstand van 4 v 2 in de eerste over deed de supporters toch wat nerveuzer langs de lijn lopen dan anders. De U13 boys lieten zich echter niet van de wijs brengen, ook niet toen Tijs met 4 runs werd gebowld door Zoë van Olympia, met een total score van 44 runs op het bord.

De batsmen wisselden elkaar af - Kjelt (6), Nikay (4), Sven B (0) - maar batsman nr 6 Thomas liet zien dat hij een hoop had opgestoken van de batting clinic van afgelopen vrijdag en hield het hoofd koel. Langzaam maar zeker kropen de U13 boys naar het target toe - waarbij de gevarieerde kwaliteiten van de bowlings-sectie van Olympia de score ook omhoog hielp - met uiteindelijk 94 runs aan extra's.

De spanning onder de supporters liep behoorlijk op, maar Thomas en Sven T bleven cool... Met een totaal van 42 runs (en twee prachtige viertjes!) stond Thomas als een huis - zonder twijfel man of the match! Zijn single run op de 5e bal in de 23e over werd de winstpakker en de jongens op de bank stormden met luid gejoel op hun batsmen en Ruben Scheffers af.

Ondertussen had de lunch-en bardienst van de geroutineerde ouders van de U13 én de U15 als een geoliede machine gedraaid en konden niet veel later 35 cricketers met z'n allen in het chalet aan de welverdiende lunch.

Dank aan het publiek voor het toejuichen, aan de lunch-en barouders voor de goede zorgen, en aan de spelers voor een mooie wedstrijd!

banner 0
Under 15 start competitie met overwinning
under-15-start-competitie-met-overwinning (7490) afbeelding

Under 15 start competitie met overwinning

Geen zomerse omstandigheden – het publiek moest de winterjas weer aan – maar wel goed cricket op het hoofdveld. En dat leverde onze jongens van Under 15 de eerste competitiezege op. Het eerst battende VCC zette een totaal van 128 runs; een score die achteraf gezien eenvoudig werd overtroffen (129 v 3).

De wedstrijd laat zich eigenlijk in één zin omschrijven: een prima teamprestatie met Jelte van Troost die zich onder toeziend oog van gelegenheidscoach Luuk van Troost tot uitblinker (2 wickets, 34 not out) ontpopte. Jelte bouwde na de wat tegenvallende opening van Jani Chaudry en Jayden van Suijlekom een fraai partnership op met Mel Vermaas (28) en speelde het duel gedegen uit met Shubam Kumar (8 not out).

Veel noemenswaardigheden vallen er niet te melden. Ja, één momentje van hilariteit en dat had het niet eens iets met cricket te maken. De ouders van Mel Vermaas kwamen er tijdens de wedstrijd achter dat het moederdag was. Ze hadden dat twee weken later gepland, dus Teuntje heeft nog een zalige zondag in het vooruitzicht.

Rest ons verder nog iets nog te vermelden? Under 15-secretaresse Karine Veldhuis is geslaagd voor de scoringscursus – onze felicitaties – en was dus achter het boek te vinden. Louis van Dalen en Rob Rodenburg draaiden hun bardienst bijna op routine. Jens Blankenstijn begon geblesseerd aan de wedstrijd (voetbal) en Matthijs Kloppenburg moest vanwege eveneens een voetvalkwetsuur de cricketwedstrijd zelfs helemaal aan zijn voorbij laten gaan.

De eerste twee punten zitten in de knip en daar draait het om! Klasse boys!

Derde jaar Excelsior’20 op groene stroom
derde-jaar-excelsior-20-op-groene-stroom (7489) afbeelding

In het voorjaar van 2015 zijn, dankzij financiële steun van onze leden, het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., het De Groot Fonds en de gemeente Schiedam, in totaal 140 zonnepalen geplaatst op de daken van ons clubhuis en kleedlokaal. Later dat jaar heeft de onderhoudsploeg de verlichting in beide gebouwen vervangen door led-verlichting. De leden die de aanschaf hebben gefinancierd in de vorm van rente-certificaten hebben vorige maand van Algemeen Penningmeester Henk Lansbergen de derde van hun in totaal vijf aflossingstermijnen terugbetaald gekregen. Aanleiding om de resultaten van het project tot op heden op een rijtje te zetten.

In de periode april 2017 tot en met maart 2018 is, net als in de vergelijkbare periode daarvoor, circa 30.000 KWH aan stroom geproduceerd. Daarvan is ruim 15.000 KWH teruggeleverd aan het net. Het hoogste elektriciteitsverbruik bij de club vindt immers plaats in de winter en na het ondergaan van de zon(veldverlichting aan). Dankzij besparingsmaatregelen is het elektriciteitsverbruik ten opzichte van 2014 ook nog eens met bijna 20.000 KWH teruggedrongen.

Na aftrek van de aflossing op de leningen (€ 6000) en de extra verzekeringskosten bedraagt het nette resultaat over de afgelopen periode € 251. Na aflossing van de laatste leningen in 2020 neemt de jaarlijkse opbrengst derhalve toe met € 6000. Hoewel er ook wat extra onderhoudskosten zullen komen, lijkt er, gelet op de 20-jarige afschrijvingsduur van de zonnepanelen, nog heel wat aan besparingen bereikt te worden.

En belangrijker nog; uitgedrukt in milieuwinst hebben de zonnepanelen vanaf mei 2015 tot eind maart 2018 bijna 80.000 KWH aan elektriciteit opgeleverd. Indien deze stroom zou zijn geproduceerd in traditionele elektriciteitscentrale dan zou daarvoor ongeveer 45.000 kg aan CO2 zijn uitgestoten. Het blijft dan ook jammer dat weinig andere sportverenigingen in de regio van deze duurzame kansen gebruik maken.

Foto's
banner 1
Along the boundary
b-along-the-boundary-b (7485) afbeelding

Along the boundary

Ja hoor! Daar zijn we weer! Met deze eerste aflevering van ATB verklaren we het cricketseizoen officieel voor geopend, hoewel de eerste officiële wedstrijden natuurlijk la bijna een week geleden werden gespeeld.

U bent voor de komende maanden gewaarschuwd want wij van ATB hebben altijd onze ogen en oren goed open voor wetenswaardigheden, hoogtepunten, dieptepunten, vette roddels en nieuwtjes.

Wat zijn we zaterdag lekker de competitie begonnen…… Het eerste, de regerend landskampioen, haalde gelijk lekker uit tegen Punjab en ging verder waar het vorig jaar eindigde: op de koppositie.

Nog meer goed nieuws. Ons damesteam startte de competitie met een duidelijke overwinning. De ladies rammelden 137 (voor 4) runs het bord en de Groengelen uit Wassenaar zaten voor 103 runs weer aan de kant. Mede daardoor heeft deze ATB een hoog damescricketgehalte.

Het duel werd gespeeld op 'Asvion' en daar ligt echt een heerlijke grasmat hoor!

Er viel zaterdag voor ons van ATB genoeg te beleven daar op het veld aan de andere kant van het water. De dames verschenen in nieuwe kleding, gesponsord door speelster Gerda van Vondelen van het bedrijf Rulewave.

Helemaal uniform waren de vrouwtjes desondanks niet gekleed. Zo zagen we Lisa Klokgieters in een broek van de vaalblauwen aantreden.

Esther van Noordt kreeg een hongerklap tijdens de wedstrijd. ,,Dan moet je terugslaan,'' zei haar ega. Toch maar een gevulde koek gehaald en gelukkig kwam ze weer enigszins op krachten.

Jolanda Huijsmans liet zich voor het eind van de wedstrijd vervangen en haar man Hans, die chaletdienst draaide, ging er ook ineens spoorslags vandoor. Noodgeval? Welnee. Opa Huijsmans was 89 geworden en dat werd zaterdagmiddag ergens op het Maaslandse platteland gevierd.

Ook voorzitter Luuk van Troost was bij de dames te vinden. Opvallend waren zijn gebruinde voeten. ,,Naar het strand geweest''? luidde de vraag. ,,Nee hoor,'' reageerde de chairman. ,,Dit is cricketbruin. Ik heb nee paar dagen op het veld gezeten.''

Overigens was de wedstrijd van de dames aanleiding voor Jan Willem de Boer – er uit geknikkerd bij de lokale tv – voor zijn eigen Youtube-kanaal er een kleine reportage van te maken.

Als de meisjes nou maar niet naast hun schoenen gaan lopen. Nou, daar zorgen wij van ATB wel voor.

Broodjes waren er zaterdag overigens niet te verkrijgen in het chalet. Daarentegen waren er de ambachtelijk bereide tosti's, een begrip in cricketland, in overvloed dus dat maakte veel goed.

Over het chalet gesproken. Om nou te zeggen dat het soepeltjes verloopt met de bezetting van de bar, nee. Maar gelukkig zijn er wel wat lieden die zich spontaan hebben gemeld voor een dienstje. Rob Etman bijvoorbeeld. En Marcel Schewe. En Jennie Heinsbroek.

Jennie heeft zich zelfs aangeboden regelmatig bij de wedstrijd van het tweede de honneurs waar te nemen. Kijk, dat zou nou die kleine dingen waar wij van ATB blij van worden.

Belangstellenden voor het draaien van een bardienst kunnen zich overigens melden bij Hans Huijsmans of Bart Kroesen.

En overigens, die Jennie draait nergens haar hand voor om. Eventjes niks te doen? Dan maar de afwas van de dameslunch wegwerken.

Ook chaletcommissielid Wim Buckers, baas van de buitenbar, krijgt een pluim. Omdat de buitenbar nog niet nodig was, draaide gewoon maar even op de eerste twee wedstrijddagen de late dienst.

Het tweede elftal, dat zaterdag bij de terugkeer in de eerste klasse op eigen terrein van Concordia verloor, was wel in z'n nopjes met het inkoopbeleid van de dames. Die hadden zich kennelijk in de eetlust van de Wassenaarse tegenstander vergist, want er bleef nogal wat aan salades e.d. over. Nou, dat lieten de spelers van het tweede zich goed smaken.

In deze eerste aflevering van ATB ook gelijk een beterschapwens. Ivan Westland heeft als gevolg van een vervelende knieblessure al wat voetbalpotjes maar ook de nodige crickettrainingen moeten laten schieten. Wij van ATB hopen dat de knieproblemen snel zijn opgelost en Ivan rap weer voor zijn team - U15- in actie kan komen.

De mannen van de vrijdagavond lopen, ondanks dat ze de wedstrijd tegen het AD-team op vrijdag 18 mei in het vooruitzicht hebben, nog niet over van ambities. Ze zouden afgelopen zaterdag gaan trainen maar de oefensessie werd afgelast vanwege de geringe belangstelling.

Dat cricketsecretaris Bart Kroesen de nodige uurtjes in de club steekt, is bekend. Deze week had hij wat uurtjes over en besloot toen maar even de toiletten en het chalet schoon te maken. Wij van ATB zijn benieuwd of er andere vrijwilligers dit dat ook af en toe willen doen, want wij van ATB hebben geen tijd.

De chaletcommissie overweegt op zoek te gaan naar een 'manager schoonmaak' om een en ander in goede banen te leiden. Iets voor Cees Post?

Hemelvaartsdag vrij? Pak de fiets en kom naar Thurlede. Het eerste elftal speelt dan haar eerste thuiswedstrijd.

Zaterdag komt de jeugd in actie. Ook leuk om naar te kijken.

ATB is van de partij

Mannen van de Vrijdag weer in actie

Daar zijn ze dan, ontwaakt uit hun winterslaap en vol snode plannen, Aanstaande vrijdag worden de spieren een beetje losgegooid (met als resultaat drie dagen spierpijn) en volgende week vrijdag gaat het echt los. Dan staan de mensen van het AD te popelen voor weer een leuke wedstrijd met een feestelijke derde innings.

Voor de weken daarna staan ook leuke wedstrijden gepland, maar de echte top wordt bereikt op 22 juni als A night with de Mannen van de Vrijdag op de rol staat. Die avond lijkt een beetje op de 24 uurshappening, maar dan veel korter. Die oude mannen redden het niet om 24 uur vol te maken zonder een te grote terugslag. Vandaag 10 uur cricketvreugde met verschillende tegenstanders. De wedstrijden zijn ook korter: een uur. De eerste innings duurt 25 minuten en de tweede innings het aantal overs dat de eerste innings geduurd heeft. Team bestaan uit acht personen. En natuurlijk wordt er weer om de Liduina Bokaal gestreden, dus het gaat echt ergens om! De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus wees er snel bij als u een potje mee wilt spelen.

Dan nog een actueel punt. De Mannen van de Vrijdag willen niet als masculien bolwerk worden gezien. Dat kan in deze tijden van gelijkheid niet meer. Vandaar dat iedereen die haar of zijn mannetje staat mee kan doen bij de MVDV. Zo gaan ook die heren op leeftijd gewoon mee in de vaart der volkeren!

banner 2
Langs de Lijn
langs-de-lijn (7482) afbeelding

Afgelopen zaterdag een klein (inhaal) programma. Slechts 7 thuiswedstrijden en 10 uitwedstrijden. Meest opvallende resultaten: de 5-1 overwinning van D2 op Hermes DVS D1 (altijd leuk!!) en de 3 uitwinningen van onze 3 JO8 teams!

Met een cricket competitie die van start is gegaan en met nog een groot aantal JO8 en JO9 wedstrijden te spelen is het vaak passen en meten om alle wedstrijden op het Asvion veld te krijgen.

Tot nu toe gaat dat allemaal in goed overleg en komen we daar goed uit!

Voor de jeugd staan er nog 3 wedstrijd rondes op het programma en komen de ontknopingen dichterbij.

Alleen JO17-2 en JO15-4 doen nog mee om het kampioenschap. C4 deed afgelopen zaken goede zaken met een 11-0 overwinning. Maar ook de JO13-6 dat structureel wordt aangevuld met jongens uit andere teams blijft overwinningen pakken en draait nu ook boven in mee!!

En ook langs deze weg een verzoek aan alle betrokken spelers en ouders om te helpen om het seizoen goed af te sluiten. Er moeten nog 3 rondes worden gespeeld maar er zal regelmatig aanvulling nodig zijn, er zijn scheidsrechters nodig en er zal doordeweeks moeten worden ingehaald. Laten we elkaar vooral helpen!

En ook op zondag gaan de beslissingen vallen en is het nog spannend. Het 1e pakte een verdienstelijk puntje bij Antibarbari maar is met 3 wedstrijden te spelen nog niet veilig. Het 2e gaat het dit jaar waarschijnlijk niet redden en officiële degradatie lijkt de komende weken te volgen. Het 3e en het 4e hebben nog punten nodig om zich veilig te spelen. Het 5e heeft zich veilig gespeeld.

Bij Antibarbari spelen er op zondag behalve 15 heren teams ook nog 6 dames teams. De reserves van Excelsior hadden de 1e helft meer aandacht voor de dames die speelden op het er naast gelegen veld dan voor hun eigen wedstrijd.

Weinig champagne dit jaar of het 1e moet via 3 overwinningen een periode titel pakken en dan via de nacompetitie promoveren!! Dat scenario hebben we wel eens eerder bewandeld!

Aanstaande zondag speelt het 1e om 14u00 thuis tegen Concordia met een door Toon de Leede gesponsorde wedstrijdbal! Komt de jongens steunen, er wordt de laatste tijd zeer behoorlijk gespeeld (en het is na afloop altijd gezellig!)

Afgelopen zaterdag een prima start van ons 1e cricket bij Punjab. Met een als vanouds excellerende Lorenzo werd ogenschijnlijk heel gemakkelijk de 231 runs van Punjab gepasseerd.

Voorzitter Luuk van Troost had er de hele wedstrijd vertrouwen in. Alleen penningmeester Hans Boeye werd op het laatst toch wat zenuwachtig. Lorenzo dreigde een century te maken en gezien het feit dat Lorenzo extra beloond wordt voor een century zou dat de penningmeester extra geld kosten. Lorenzo strandde op 95 no. , de overwinning was binnen en louter tevreden gezichten.

ER gebeurt steeds meer op en rond de cricketvelden. Langs de Lijn gaat langzaam over naar Along the Boundary!

Langs de lijn blijft altijd in beeld!

Foto's
ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
LYRA JO19-1 - Excelsior'20 JO19-1 1e klasse - 4 12-05-2018 14:30 uit 153055
Excelsior'20 JO19-2 - Hermes DVS JO19-1 3e klasse - 7 08-05-2018 19:30 thuis 122031
Excelsior'20 JO17-1 - Sparta (AV) JO17-2 1e klasse - 4 12-05-2018 14:00 thuis 148548
Excelsior'20 JO17-2 - Alexandria'66 JO17-3 3e klasse - 3 12-05-2018 11:30 thuis 154528
Excelsior'20 JO17-4 - Zestienhoven JO17-3 6e klasse - 4 12-05-2018 12:00 thuis 147772
LYRA JO15-1 - Excelsior'20 JO15-1 1e klasse - 2 prom. 08-05-2018 19:00 uit 148595
Excelsior'20 JO15-2 - TOGB JO15-5 3e klasse - 10 12-05-2018 10:00 thuis 119682
Smitshoek JO15-5 - Excelsior'20 JO15-3 3e klasse - 11 12-05-2018 10:00 uit 138775
Excelsior'20 JO15-4 - Zestienhoven JO15-3 5e klasse - 13 12-05-2018 14:30 thuis 138951
Excelsior'20 JO15-5 - Leonidas JO15-2 4e klasse - 2 12-05-2018 10:00 thuis 122584
Excelsior'20 JO13-1 - Smitshoek JO13-2 1e klasse - 1 prom. 12-05-2018 12:00 thuis 3 - 2 127338
Excelsior'20 JO13-2 - Zwaluwen JO13-2 2e klasse - 1 12-05-2018 08:30 thuis 121649
Zestienhoven JO13-5 - Excelsior'20 JO13-4 6e klasse - 5 12-05-2018 11:45 uit 125994
Excelsior'20 JO13-5 - CWO JO13-3 8e klasse - 4 12-05-2018 08:30 thuis 146880
Excelsior'20 JO11-3 - VFC JO11-5 5e klasse - 7 12-05-2018 08:30 thuis 144761
Excelsior'20 JO11-4 - DVO '32 JO11-1 4e klasse - 1 12-05-2018 08:30 thuis 125627
Zestienhoven JO11-7 - Excelsior'20 JO11-7 7e klasse - 9 12-05-2018 08:30 uit 137419
Rhoon JO11-6 - Excelsior'20 JO11-8 7e klasse - 16 12-05-2018 08:30 uit 129000
Rhoon JO8-2 - Excelsior'20 JO8-1 1e klasse - 6 12-05-2018 09:45 uit 120217
Maense JO8-2 - Excelsior'20 JO8-2 1e klasse - 12 12-05-2018 10:30 uit 127683
VFC - Excelsior'20 JO8-3 Toernooi 10-05-2018 13:30 uit
Excelsior'20 JO8-3 - Blijdorp JO8-3 3e klasse - 8 12-05-2018 08:30 thuis 148895
VFC - Excelsior'20 JO8-4 Toernooi 10-05-2018 13:30 uit
DRL JO8-2 - Excelsior'20 JO8-4 2e klasse - 3 12-05-2018 10:30 uit 136318
Excelsior'20 JO9-1 - De Betrokken Spartaan JO9-1 Hoofdklasse - 3 12-05-2018 09:45 thuis 128536
Maense JO9-1 - Excelsior'20 JO9-2 2e klasse - 1 12-05-2018 10:30 uit 146054
Excelsior'20 JO9-3 - Victoria'04 JO9-2 3e klasse - 5 12-05-2018 09:45 thuis 146011
Excelsior'20 JO9-4 - HBSS JO9-2 6e klasse - 4 12-05-2018 08:30 thuis 122340
Brielle JO9-3 - Excelsior'20 JO9-5 7e klasse - 1 12-05-2018 11:45 uit 118253
Excelsior'20 JG2 - Concordia JG1 2e klasse - 1 12-05-2018 10:00 thuis 156287
Erasmus JG1 - Excelsior'20 JG3 3e klasse - 1 12-05-2018 10:30 uit 156295
Excelsior'20 1 - Concordia 1 2e klasse - D 13-05-2018 14:00 thuis 24821
Excelsior'20 2 - Wilhelmus 2 Oefen 08-05-2018 20:00 thuis
Excelsior'20 2 - Foreholte 2 Hoofdklasse - A 13-05-2018 11:00 thuis 27728
Excelsior'20 4 - CWO 1 3e klasse - E 13-05-2018 11:00 thuis 26965
Groeneweg 3 - Excelsior'20 5 3e klasse - C 13-05-2018 11:00 uit 27484
Hellevoetsluis 7 - Excelsior'20 (za) 1 7e klasse - 13 12-05-2018 14:30 uit 90147
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
Excelsior'20 JO19-1 - Sportclub Monster JO19-1 1e klasse - 4 19-05-2018 14:00 n.t.b. thuis N. Sijrier 153059
Excelsior'20 JO19-2 - VFC JO19-3 3e klasse - 7 19-05-2018 11:30 10:45 thuis Remko Dijkmans 122030
Rotterdam United JO17-1 - Excelsior'20 JO17-1 1e klasse - 4 19-05-2018 13:00 n.t.b. uit Ee, mevr K.M.A.M. van 148562
Excelsior'20 JO17-3 - VFC JO17-4 5e klasse - 10 19-05-2018 14:00 13:15 thuis Umit Ergin 147725
Excelsior'20 JO15-1 - TOGB JO15-1 1e klasse - 2 prom. 14-05-2018 19:30 n.t.b. thuis Remko Dijkmans 148602
Sportclub Monster JO15-1 - Excelsior'20 JO15-1 1e klasse - 2 prom. 19-05-2018 10:30 n.t.b. uit Chiaramonte, G. 148654
AGE-GGK JO15-1 - Excelsior'20 JO15-2 3e klasse - 10 16-05-2018 19:30 18:15 uit 119694
Excelsior'20 JO15-4 - Hillegersberg JO15-3 5e klasse - 13 16-05-2018 19:30 18:45 thuis Mike Wigman 138946
Excelsior'20 JO15-4 - PPSC JO15-3 5e klasse - 13 19-05-2018 16:00 15:15 thuis Michel de Jong 138947
Rotterdam United JO13-1 - Excelsior'20 JO13-1 1e klasse - 1 prom. 16-05-2018 19:00 n.t.b. uit 127346
Excelsior'20 JO13-1 - Nieuwenhoorn JO13-1 1e klasse - 1 prom. 19-05-2018 10:00 n.t.b. thuis Martin Marron 127337
Excelsior'20 JO13-2 - CWO JO13-1 2e klasse - 1 19-05-2018 08:30 07:45 thuis Preveen Bahadoer 121645
Excelsior'20 JO13-5 - Kethel Spaland JO13-5 8e klasse - 4 16-05-2018 18:30 17:45 thuis Mario Snieder 146882
Excelsior'20 JO13-5 - Rotterdam United JO13-4 8e klasse - 4 19-05-2018 08:30 07:45 thuis Mario Snieder 146881
BVCB JO13-5 - Excelsior'20 JO13-6 8e klasse - 8 14-05-2018 18:45 17:30 uit 138370
Excelsior'20 JO11-3 - BVCB JO11-4 5e klasse - 7 19-05-2018 10:30 10:00 thuis Zoran Nikolic 144762
Excelsior'20 JO11-4 - Zwaluwen JO11-2 4e klasse - 1 16-05-2018 18:30 18:00 thuis Marcel Dielemans 125631
MVV '27 JO11-4 - Excelsior'20 JO11-5 8e klasse - 8 16-05-2018 18:30 17:30 uit 119173
Excelsior'20 JO11-5 - HWD JO11-3 8e klasse - 8 19-05-2018 08:30 08:00 thuis Mari Dingenouts 119150
Victoria'04 JO11-3 - Excelsior'20 JO11-6 6e klasse - 03 14-05-2018 18:15 17:30 uit 149187
VFC JO11-6 - Excelsior'20 JO11-6 6e klasse - 3 16-05-2018 18:00 17:00 uit 149176
Soccer Boys JO11-5 - Excelsior'20 JO11-7 7e klasse - 9 19-05-2018 09:45 08:45 uit 137457
PPSC JO11-1 - Excelsior'20 JO11-8 7e klasse - 16 19-05-2018 08:45 07:45 uit 129044
Excelsior'20 JO8-1 - SVV JO8-1 1e klasse - 6 19-05-2018 09:30 09:00 thuis 120228
VFC JO8-5 - Excelsior'20 JO8-2 1e klasse - 12 19-05-2018 08:30 07:30 uit 127716
Leonidas JO8-1 - Excelsior'20 JO8-3 3e klasse - 8 19-05-2018 08:30 07:30 uit 148911
Spijkenisse JO8-5 - Excelsior'20 JO8-4 2e klasse - 3 19-05-2018 09:30 08:30 uit 136295
Excelsior'20 JO9-1 - SC Feyenoord JO9-1 Hoofdklasse - 3 19-05-2018 10:00 09:30 thuis 128534
HOVDJSCR JO9-1 - Excelsior'20 JO9-2 2e klasse - 1 19-05-2018 09:30 08:30 uit 146044
MSV '71 JO9-1 - Excelsior'20 JO9-3 3e klasse - 5 16-05-2018 18:00 17:00 uit 146020
Naaldwijk JO9-1 - Excelsior'20 JO9-3 3e klasse - 5 19-05-2018 10:00 09:00 uit 146007
Excelsior'20 JO9-4 - Spartaan'20 JO9-7 6e klasse - 4 19-05-2018 08:30 08:00 thuis 122342
Excelsior'20 JO9-5 - VDL JO9-3 7e klasse - 1 19-05-2018 08:30 08:00 thuis 118258
Excelsior'20 JG3 - Erasmus JG1 3e klasse - 1 19-05-2018 10:30 10:00 thuis 156292
Excelsior'20 4 - HWD 2 3e klasse - E 20-05-2018 11:00 10:15 thuis End, S. van der 26424
Excelsior'20 5 - Hillegersberg 2 3e klasse - C 20-05-2018 11:00 10:15 thuis 27123
Deltasport 4 - Excelsior'20 (za) 1 7e klasse - 13 16-05-2018 20:00 19:00 uit 77957
Zwaluwen 9 - Excelsior'20 (za) 1 7e klasse - 13 19-05-2018 13:15 12:00 uit 91309
Excelsior'20 (za) 2 - PPSC 5 8e klasse - 11 19-05-2018 14:00 13:15 thuis 92637
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg