Weekbrief 24 - 2018

voorblad
19-06-2018 Ouderavond Jeugdkamp
15-07-2018 Jeugdkamp 2018
ad01.jpg
Wedstrijden nieuwe JO15

Aanstaande dinsdag en woensdag staan voor de nieuwe JO15 selectie de laatste wedstrijden van dit seizoen op de planning. Op dinsdag wordt er uit gespeeld bij DWO Zoetermeer. We verzamelen om 18.15 bij DWO in Zoetermeer, adres: Heuvelweg 7, Zoetermeer. Hiervoor zijn de volgende spelers uitgenodigd:

Jan van den Berg, Jan Fellinger, Jens Blankesteijn, Mirza Dznanovic, Nick Eshuis, Kai Friederich, Stefan Kriek, Noah Slabbekoorn, Jelte van Troost, Oguzhan Tiroglu, Kai Winterkamp, Jayden de Jong, Rick van der Heijden, Nadeem Hasiba, Tigo Grothues.

Op woensdag wordt er thuis gespeeld tegen DWO,we verzamelen om 18.45 op Excelsior en spelen om 19.30. Hiervoor zijn de volgende spelers uitgenodigd:

Nick Dijkshoorn, Stan Dijkshoorn, Roy Riegman, Jamie Broekhuizen, Mitchel Kraaijbeek, Alexio Barros Alves, Milan Sas, Fabian Ton, Jasper Vrijenhoek, Marwin Monteiro Brito, Luuk Regterschot, Michael Maliepaard, Binck van Haaften, Erdem Atilgan


Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Joeri Krznaric (0657557635) of Tim van Pelt (0627072397)

Nieuwsbrief voetbalafdeling
nieuwsbrief-voetbalafdeling (7574) afbeelding

Vrienden van Excelsior '20,

Het seizoen zit er bijna op, nog een paar trainingen, wedstrijdjes, toernooien en de slotdag.

Het was een bewogen jaar bij de jeugdafdeling en de seniorenafdeling. Al met al kijken we met trots terug op het seizoen. Zoals Rob Buckers al eerder schreef hebben we weer een mooie prestatie neergelegd met vele mensen.

Er zullen ook dingen veranderen bij Excelsior '20. Wij zullen ook meer commitment vragen aan de ouders en spelers. We willen namelijk, net als bij het voetballen zelf, blijven door ontwikkelen. Op de site en in de nieuwe app is straks alles terug te vinden wat er gaande is en zo gaan we mee met de tijd. Door het gebruik van nieuwe technologieën kunnen we alle taken van alle vrijwilligers voor u zichtbaar maken en kunnen we monitoren wie er allemaal wat doet voor de club. Dit is nodig want we willen dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Doordat niet ieder lid zijn bijdrage levert, zijn het vaak dezelfde vrijwilligers binnen de club die onevenredig veel werkzaamheden verrichten. Vele handen maken licht werk.

De afgelopen weken stonden in het teken van het vormen van de nieuwe selecties en de teamindelingen. Het bericht op de site werd veel gelezen en de nervositeit was erg zichtbaar, vooral bij de ouders. Het woord "selectie" roept heel veel op bij mensen. Laatst las ik een artikel met de mooie kop "Als de Oranje droom uiteenspat". Daarin werd geschreven dat bij iedereen iets naar boven komt als het gaat om selecteren. Op dat moment ziet iedere ouder in zijn kind de nieuwe Messi. Dit kan zorgen voor een druk op de kinderen. Mocht het spelertje dan de selectie niet halen, dan kan de kleine het daar erg moeilijk mee hebben. Er wordt zelfs gesproken over blijvende schade. Maar waar ligt nu die verantwoordelijkheid? Bij de club of de ouder of misschien wel bij beiden. Hierover willen wij de komende tijd een visie vormen en we gaan kijken hoe andere clubs hiermee omgaan. Ook stond in dat artikel dat de KNVB bezig is met dit onderwerp. Voor nu hebben we wel besloten dat er geen selecties meer zijn bij de JO8, JO9 en JO11. We hebben de teams door de verantwoordelijke trainers en begeleiders in laten delen.

De bovenstaande dingen en nog enkele andere belangrijke zaken willen wij graag aan u toelichten op de ouderavonden. Denk hierbij aan:

  • nieuwe ideeën rondom de vrijwilligersactiviteiten
  • de indeling van trainers, leiders, secretarissen en coördinatoren
  • openstaande vacatures
  • selectieprocedure en verantwoordelijkheden
  • financiële toelichtingen
  • normen en waarden binnen de club
  • mogelijkheden sponsorschap

Wij nodigen dan ook alle ouders uit om in groten getale te komen naar een van de volgende bijeenkomsten:

  • Woensdag 20 juni voor de Mini's. JO8, JO9, JO11 en JO13
  • Donderdag 21 juni voor de JO15, JO17, JO19 en G jeugd

De inloop is om 18.30 uur en de presentatie begint om 19.00 uur.

Aan het eind van het seizoen willen we ook even stil staan bij een aantal gebeurtenissen en vrijwilligers. Allereerst feliciteren we de kampioenen van dit seizoen JO9-1, JO13-6, JG1 en JG3. Mannen, grote klasse en van harte gefeliciteerd. Ook willen we alle trainers, commissieleden, leiders, scheidsrechters, grensrechters, bar medewerkers, de mannen van de onderhoudscommissie, de spelers en de ouders bedanken voor het afgelopen seizoen.

In het bijzonder gaat de dank ook uit naar Zipora die iedere zaterdag van 7.00 tot 13.00 uur achter de bar stond. Zij gaf raad aan de ouders en spelers die bardienst hadden. Iedere zaterdag is echt een compliment waard, bedankt.

Ook vanuit de jeugdcommissie een speciale dank aan Sylvia, die iedere avond en iedere zaterdag de gehele dag aanwezig was.

Zonder dit soort vrijwilligers kan een club niet draaien. We moeten het met zijn allen doen, samen maken wij Excelsior '20!

Wij wensen iedereen alvast een prettige vakantie toe en hopelijk zien we elkaar weer gezond en uitgerust in het nieuwe seizoen.

Dave van der Linde Zoran Nikolić

Jeugdvoorzitter Voorzitter Voetbalbestuur


Bron: Voetbalbestuur (door Dave)

Overschrijvingen senioren 2018
overschrijvingen-senioren-2018 (7573) afbeelding

Het is bijna 15 juni geweest en dat is de tijd van "de overschrijvingen"!!!

Wie worden Excelsior'20 lid en wie gaan de club verlaten?

Over het algemeen is het een weerzien van oude leden. Ertu Sisman, Umut Deniz en Huseyn Cobanoglu komen weer (na jaren) terug van Besiktas. Mike Zonnevijlle (SVV za) gaat weer bij ons keepen. Sendy Sambo komt weer terug van GLZ/Delfshaven en Lawrence Iyiriaro komt na jaren weer terug vanuit ASWH O19 nadat hij bij ons in de pupillen heeft gespeeld. Vanuit AGE GGK komen drie spelers (Mike Kruithof, Mitchell Kruithof en Bas Bouma) die op zoek waren naar een vergelijkbare vereniging nadat AGE GGK had besloten geen prestatief elftal in te schrijven.

Bij de lagere seniorenteams hebben Luc Suttorp, Fikret Yilmaz en Berkan Ozbayrak (allen VVKS) hun weg naar Thurlede weer gevonden.

Vanuit de A-juniorenselectie gaan 8 spelers worden toegevoegd aan de seniorenselecties: Robin Lansbergen, Nick Vermeer, Ahmet Omeroglu, Robin Wegman, Rory van Domburg, Mohammed Zarouaul, Ben Zuijderwijk en Max van Rijswijk.

Verdere "komende" spelers zijn:

Sezer Yoney GLZ/Delfshaven

Lorenzo Pierau Rotterdam United O19

Julien Terlien Geinburgia

Het 5de wordt verder aangevuld met Eren Yildirim (VVKS) en Jeroen Trouborst (HBSS).

Ander goed nieuws is dat we er een 3de zaterdagteam bij krijgen.

Zij komen over vanuit de A-junioren en blijven samen voetballen met nog een 5tal van PPSC die overschrijving hebben aangevraagd.

Mitchell, Ronny, Jerry, Tommy en Jasper, welkom!

Toch gaan er ook spelers vertrekken.

Emir Salic (VDL), Angelo Sambo (WCR), Eddy Viera (WCR), Jeff Wesdorp (HBSS), Lester Struijk (Olympia Haarlem), Cihan Demirci (CWO), Ruchen Pieternella (HBSS), Stuart Willis (PPSC)

Veel succes en plezier! En voor de nieuwe spelers; WELKOM (terug)!!

banner 0
Woensdag 20 juni training nieuwe JO17.

Woensdag 20 juni is er weer training voor de nieuwe JO17 (B) selectie. De training start om 18:00 uur. Graag op tijd aanwezig zijn. Indien je niet aanwezig kan zijn graag bij de trainer afmelden. Hierbij mijn telefoon nummer, 0645715429.

Met vriendelijke groeten,

Omar Zaroual

Bron: Omar Zaroual (door Omar Zaroual)

Slotwoord van een Trainert
slotwoord-van-een-trainert (7571) afbeelding

Slotwoord van een trainer.

Voor velen herkenbaar. Je kind is een jaar of 4, of 5, of ouder maar dat maakt ook niet uit. En die wilt op voetbal. Zo ook onze Vinnie. Ooit van iemand een balletje gekregen waar hij heel de dag mee in de weer was. Leuk, zou je denken.

Vinnie kon niet wachten tot de dag dat hij 5 jaar oud was en mee mocht doen met de mini's. Mooie tijden. Lekker ballen op de zaterdag met die kleine guppies, en zelfs zo nu en dan een wedstrijd.

Vervolgens naar de Fjes. Edwin Marrevee had zich vanuit de Mini's aangemeld om een team te leiden/ trainen. En zo is het begonnen. Ed had wel hulp nodig, en ik droeg graag mijn steentje bij. Met veel plezier, maar ik heb vooral veel van Edwin geleerd.

Op de vraag vanuit de Club of ik het volgende jaar iets wilde doen was mijn antwoord: "Nou, als er echt niemand is, en het kan echt niet anders, ben ik bereid om eens, je weet wel zo nu en dan, een training te geven...heel misschien.....of zo". Het jaar daarop wordt je natuurlijk gebombardeerd tot trainer. Maar goed, ik was er toch, wat maakte het uit.

Veel plezier heb ik gehaald uit het trainen met de jongens en vooral met het spelen van wedstrijden. Het was fantastisch de jongens zien op te groeien waarbij een aantal zich ontpopte tot prima selectie spelers. De selectie weekenden, internationaal toernooi maakten de beleving compleet.

Vooral het jaar in de E3/E4 was mooi. Veel plezier gehad met andere trainers, Jeff, Stu, Donny, Luc, Ben, Omar en wederom veel van voetbal en het trainen geleerd. Mooi zoals er vriendschappen ontstaan, zoals het hoort bij een vereniging. Je deelt toch dezelfde passie en dat schept een band.

Excelsior'20 biedt ook de gelegenheid die vriendschappen uit te bouwen. Carnaval, eindejaarsfeest, slotdag dat soort aangelegenheden onderscheidt Excelsior'20 van ieder andere vereniging in Schiedam!

Tuurlijk er zijn ook mindere kanten. Een vereniging draait nou eenmaal op vrijwilligers, die worden steeds schaarser. Iedereen is druk met zichzelf en verwacht dat de vereniging het wel oplost. Zo werkt het niet. Ook ik heb momenten gehad dat ik dacht dat ik er alleen voor stond, maar je gaat gewoon door, voor de jongens, voor de Club!

Met pijn in mijn hart heb ik besloten te stoppen met training geven. Het wordt steeds lastiger te combineren, en ook ik wilde na al die jaren wel eens een jaartje als toeschouwer meekijken. Helaas heeft Vinnie voordat hij naar de C gaat besloten ook te stoppen, dus dat feest gaat niet door.

Neemt niet weg dat ik dankbaar ben voor de kansen die Excelsior'20 mij geboden heeft, waaronder het halen van mijn KNVB Certificaten. En wellicht, als de situatie er weer goed voor is, nemen zij mij weer als vrijwilliger aan. Ik denk dat ik, al met al, ondanks mijn gebreken een goede bijdrage heb geleverd. De kinderen wat leren, voetbal ( vooral de D, voetballen op groot veld) respect, en vooral plezier. Met veel plezier schreef ik de verslagen waarop veel mensen positief reageerden. Meer dan 400 bezoeken en dus ook lezers op de verslagpagina's was eerder regel dan uitzondering. Leuk, daar doe je het voor.

Voorlopig kom ik de tijd wel door. Ik heb mijn oude liefde voor motorcross weer opgepakt en ben dus nu op de zaterdag op een crossbaan te vinden in plaats van een voetbalveld. Maar echt, ik ga het missen!!!

Ik weet dat het ieder jaar lastig is voor verenigingen om trainers te vinden, maar ik wil bij deze een oproep doen aan ouders om het toch te doen. Doe het! Het is ook een kwestie van DOEN!! En je krijgt er veel voor terug. Iets wat ik jaren geleden, toen ik mij opgaf, voor het geval er echt niemand was, en het echt niet anders kon, toch heb gedaan!!!!!

Exclesior'20, ouders, kinderen, bedankt!!!!!!

Groet,

Vincent Hoogendoorn / Trainer Vin.

P.S Wat ik het meeste ga missen?????? De Tosti's!!!!! Vooral als Zipora ze maakt
Zestienhoven JO13-4 - Excelsior'20 JO13-3 - 1 - 5
zestienhoven-jo13-4-excelsior-20-jo13-3-1-5 (7569) afbeelding

Woensdag avond, 6 juni. De laatste wedstrijd voor de mannen van de JO13-3 tegen Zestienhoven JO13-4.

Het was warm, maar het team was gelukkig compleet. En niet alleen het team, nee ook supporters in de vorm van ouders, grootouders, broers en zussen waren meegekomen om deze laatste wedstrijd te zien. En terecht! Want de JO13-3 staat gewoon garant voor spektakel, of we nu wonnen of verliezen, de wedstrijden waren gewoon altijd een plezier om naar te kijken.

Voor de oplettende, het klopt. De laatste weken is het er niet van gekomen de wedstrijd verslagen te schrijven. Gelukkig heb ik mijn notities nog, en ik zal zo nog even wat opsommen. Vandaar een lange lap tekst hieronder, excuus!

Maar eerst terug naar woensdag, bloedheet, maar de mannen hadden er zin in. En ook onze Henk Eversen. Want ondanks dat het zijn verjaardag was en zijn huis vol visite zat gaf hij de voorkeur om te vlaggen. De Opa van Vinnie was aanwezig om de laatste wedstrijd te fotograferen en Edwin Marrevee was er om de zaken te regelen.

Met het oog op het einde van het seizoen, schoolkampen, pestweer en ga zo maar door is er weinig getraind de laatste weken. Het enige wat restte was teamspirit, was dit voldoende om de mannen van Zestienhoven de lange baan van de buren op te sturen?

Zoals beloofd eerst nog wat samenvattingen van vorige wedstrijden.

24-04-2018. Exc. JO13-3 vs. Schipluiden JO13-2:

Helaas, 1-6 verloren. Ga er dan ook niet te veel woorden aan vuil maken, behalve dat je jongens het verlies goed verwerkt hebben.

28-04-2018. VDL JO13-2 vs. Excl. JO13-3:

Helaas miste wij deze dag een hoop spelers, gelukkig hadden wij ondersteuning van o.a Jan, Jelte en Huzo die de bijnaam de Kleine Generaal weer eer aan deed.

De wedstrijd begon slap, continu buitenspel maar met een beetje mazzel zijn wij voor rust op een 0-2 voorsprong gekomen. Nou, een beetje mazzel? Vanuit een Corner ingeschoten door Jesse maakte Jelte een waanzinnige kopbal. Toevallig had hij het voor de wedstrijd er nog over dat hij daarop had getraind, deze training bleek dus van toegevoegde waarde.

Na rust probeerde Vinnie nog eens de van Maradonna afgekeken "hand van God", helaas zonder resultaat maar het idee was goed. De eindstand was uiteindelijk 0-6, en Oscar? Tsja, die heeft geen bal op het doel gehad en zittende tegen de paal de wedstrijd doorgebracht.

23-05-2018. Zwaluwen JO13-2 vs. Excl. JO13-3:

Man man man wat was het heet deze avond. De wedstrijd was op donderdag om 18:30. De trainer moest uit Vianen komen, en was dan ook te laat. Bij aankomst stond de trainer van Zwaluwen te brullen als een beest op het veld. Toevallig heb ik samen met hem de KNVB Cursus doorlopen, maar brullen en schelden was volgens mij geen onderdeel van die cursus. Maar goed, ieder zijn ding.

De eerste helft begon slap, maar het samenspel werd al beter. De ruststand was 1-2. appeltje eitje

Opvallend was dat er na rust wat jongens bij het team voegden, waren die te laat? Zwaluwen was even als ons nog in de strijd van het kampioenschap. Het vermoeden deed ons rijzen dat het team aangevuld werd met D1 spelers, dit werd later ook bevestigd. De tweede helft was geen houden meer aan en ondanks dat Jason nog een speler het veld uit getrapt had, werd de eindstand 6-3.

Zwaluwen werd kampioen, maar niet van harte. Het gerucht ging dat enkele ouders uit het team niet tevreden waren omdat hun kind minder speeltijd had dan de kinderen uit het andere team. Maar om eerlijk te zijn? Daar heeft deze trainer zich ook wel eens schuldig aan gemaakt.

23-05-2018. Zestienhoven JO13-4 vs. Excl. JO13-3:

Wat een wedstrijd. De trainer vond de wedstrijd wat rommelig startten, maar Vinnie maakte als snel dmv een vrije trap vanaf 20 meter de 0-1. De overtreding die er aan vooraf ging is vastgelegd door de fotograaf en terug te zien op de Facebook pagina van de JO13-3. Helaas volgde er na wat gestuntel achterin de 1-1. De linksbuiten liet de bal terugvallen en werd vanaf de 16 meter hoog ingeschoten. Oscar treft geen blaam, zo een bal is niet te houden. Gelukkig herstelde wij snel en na een waanzinnige pass van Miles op Jordan werd de 1-2 gemaakt.

In de rust is de trainer toch even lichtelijk uit zijn vel geschoten. Waar zijn wij nou mee bezig? Waar gaat het mis? Dit heeft nog tot enkele kritiek vanaf de zijlijn geleid, maar het resultaat was dat de jongens in de tweede helft goed gingen voetballen.

Jesse dribbelde een bal vanaf de achterlijn, welke na een pass op Vinnie werd ingeschoten. Wellicht de mooiste goal van het jaar was een pass vanuit het midden van de rand 16 door Vinnie op Kjelt, deze liet de bal vallen op Ferry die kwam ingelopen en de bal snoeihard inschoot. 1-4.

Henk zat zo vol met spanning dat hij midden in het veld liep te vlaggen, het bewijs staat tevens op Facebook.

Uiteindelijk was er nog een dribbel actie van Kjelt, met Max en Vinnie naast zich. Maar zoals het een echte aanvaller betaamt, ging hij voor eigen succes. Eindstand 1-5.

De bovengenoemde spelers deden het natuurlijk niet alleen. Jason, Tsjeng, Thomas, Jens, Segio deden ook mee en droegen hun steentje bij en zorgde er voor dat JO13-3 in deze competitie op de derde plek is geëindigd. Een top prestatie waar de trainer, leider en zeker de ouder trots op zijn!!!

De trainer, de leider en de vlagger werden na afloop beloond met een mooi cadeau. Maar het mooiste cadeau was het compliment van enkele ouders dat hun kinderen iets geleerd hadden, er vooruitgang is geboekt en vooral plezier hebben gehad. Daar gaat het om!!!

Tot slot was dit het moment voor de trainer om aan te kondigen dat hij stopt met het geven van training, met pijn in zijn hart, maar de situatie in nu eenmaal zo. Gelukkig moest er niemand huilen, en waren de jongens al weer bezig met het volgende seizoen.

Jongens, ouders, iedereen bedankt voor dit fantastische seizoen. Het slotwoord volgt snel en de verslagen worden geprint, ingebonden met de foto's! Deze mogen jullie snel verwachten.

Wedstrijdverslag van: Zestienhoven JO13-4 - Excelsior'20 JO13-3
Datum:
Locatie: uit
Uitslag: 1 - 5

Foto's

Bestand(en) bij dit nieuwsbericht:

banner 1
A night with ..., hoe gaan ze het dit jaar doen?

We kregen door dat er wat onduidelijkheid was over de opzet van de Night with the mannen van de Vrijdag. Vandaar deze korte toelichting. Opzet is als volgt: gedurende twee uur spelen drie teams een wedstrijd. Lijkt onmogelijk, maar lukt goed. Zie hier de uitwerking: Team A start met 14 overs batten. Team B gooit de eerste 7 overs, dan komt team C in het veld voor de volgende 7 overs gooiwerk. Team A verlaat het veld en team B gaat batten. Zij krijgen eerste 7 overs van team C en dan 7 overs van team A. Vervolgens gaat team C batten, eerste 7 overs van team A en dan nog 7 overs van team B. Mooi systeem toch.

Ieder team bat en bowlt dus 14 overs en komt twee tegenstanders tegen. Is gewoon weer eens iets anders! Verder blijft staan dat batslieden bij 25 retired gaan en dat bowlers maximaal 3 overs mogen gooien.Dit moet toch het reept zijn voor een leuke avond.

MVDV krijgen dames op bezoek

Na de nipte nederlaag tegen de gemeente en de daar op volgende straftraining, staan de Mannen weer op scherp. En dat moet ook wel, want de enig echte Excelsiordames komen op bezoek. De wedstrijden tegen de dames hebben altijd een beladen karakter, omdat je nooit mag verliezen van oude mannen respectievelijk jonge dames. Om half zeven wordt de eerste bal gegooid en daarna zal het nog lang onrustig blijven!

Items sponsoren Jeugdkamp 2018 bijna ingevuld!

STAND TOT NU……………….

SPONSOREN 44ste JEUGDKAMP 2018

De leiding van het jeugdkamp heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen,
om circa 60 kinderen een waanzinnige kampweek te bezorgen in groepsaccommodatie "Het Woelige Nest" te Hulshorst.
Ons doel is om deelname aan het kamp betaalbaar te maken , ook voor minder draagkrachtige ouders.
Deelname jeugdkamp per kind € 135,- en dat is ongeveer de helft wat het daadwerkelijk kost per kind.

Wat krijgt u er voor terug:

Blije kinderen en melding met naam en toenaam (naam/logo bedrijf) op de jeugdkampsite en tv's in de kantine.

De volgende items kunt u sponseren:

Busstoel € 15Moeder Glenn Friederich, René Lubach
Toegangskaartje pretpark € 20Ouders van Giovanni Geutjes (3,5 x toegang)
Ontbijt 50 kinderen € 50 Ouders Bob Vermeulen
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50Henny semeijn

Turks ontbijt 50 kinderen € 50Altan Haleplioglu

Lunch 50 kinderen € 50 Opa en oma Ruts
Lunch 50 kinderen € 50Tiek en Ed Marrevee

Lunch 50 kinderen € 50 Stefan Bosdijk

Lunch 50 kinderen € 50 Jorg Henneke
Lunch 50 kinderen € 50Ouders Timo Essenius

Avondeten 50 kinderen € 50Rob en Mariska Luchies

Avondeten 50 kinderen € 50Rob en Mariska Luchies

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

"Pasta avond(eten)" Wesley Smit "Grand'Italia"

Snacks bij kampvuur € 50 Opa en oma de Geus

Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Sportontbijt 50 kinderen € 75
IJsjes tijdens stadspel € 75 Jorg Henneke
IJsjes in zwembad € 75Ouders van Melle Dudink
Barbecue € 100 Zoran en Dubi Nikolic
Lekkernijen Bonte Avond € 100 André van Stralen
DVD voor alle deelnemers € 100 "Relatics" Ridderpoort 35, 2984 BG Ridderkerk
Aankleding kamphuis in thema € 150
Bijdrage huur kookbusje € 200
Bijdrage huur klussenbusje € 100Fam. Mulder, Mulder Kozijnen
T-shirts logo € 150 KB-shop, Oost-Voorstraat 46, 3262 JG Oud-Beijerland

U kunt het sponsor bedrag overmaken naar:

NL78ABNA0977063860
t.n.v. RKSV Excelsior'20
o.v.v. Sponsering Jeugdkamp + sponsor item + naam en eventueel bedrijf.

Info jeugdkamp: http://www.excelsior20jeugdkamp.nl/

Alvast bedankt namens de kinderen…………

banner 2
Genoeg cricket te zien op Thurlede
genoeg-cricket-te-zien-op-thurlede (7564) afbeelding

Liefhebbers van een leuke cricketpot kunnen komende dagen terecht op Thurlede.

Voor donderdag staat de bijna traditionele wedstrijd tussen de De Kruggies XI en TVerhaar op het programma. De gebroeders Erik en Jeroen van Krugten (zie foto), van onze sponsor Nicoverken (tevens sponsor bij Sparta voetbal) spelen dan in een door hen samengesteld sterrenteam tegen de formatie van Sparta-voetballer Thomas Verhaar, die op zijn beurt een vriendenploeg heeft geformeerd voor de sportieve krachtmeting.

Ook vrijdag staat er een bijzondere cricketontmoeting op stapel. Die tussen de Mannen Van De Vrijdag en ons Damesteam. Bij dit treffen zullen een gezonde rivaliteit, sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Een gang naar sportpark Thurledezeker waard.

Beide wedstrijden beginnen om 18.30 uur.

Zaterdag hebben we topklasse-topper Excelsior'20-HBS in huis (aanvang 11.00 uur) en wie ook zondag het eerste elftal wil zien, moet naar VOC. Daar wordt 's middags om 16.00 uur de eerste bal gegooid in de T20-wedstrijd tegen de Rotterdammers.

Excelsior'20-4 vs Hermes DVS 4 (zomi-competitie)

Verslag Hermes: jaja het heeft lang geduurd excuses

Beter laat dan nooit. Dat geldt zeker voor dit verslag. Inmiddels een maand geleden speelde het 4e haar tweede wedstrijd van het seizoen de stadsderby thuis tegen Hermes. De nieuwe captain had zijn eerste wedstrijd verloren en voelde dat deze belade wedstrijd de eerste twee punten moest opleveren. Nadat de tos werd gewonnen werden de legguards aangetrokken om te gaan batten. Door onder andere een mooie 50 van Nick, 30 runs van Adam en 26 van Martijn kwam het totaal uit op 190-7-35.

George 16

Martijn 26

Ollie 12

Nick 50

Hans 0

Juliën 11

Adam 30

Wouter 13

Tom 6

Gordon DNB

Stef DNB

Na de lunch werd de druk gelijk op de vaalblauwe gezet. Met 11-2-4 was de opening van de bowlers sterk. Aan Hermes zijde kon ook een halve centry worden gevierd maar na 52 runs werd de batsman verslagen door Adam. Na 29 overs was Hermes all out met een score van 145. De eerste punten waren een feit. Opmerkelijk waren de twee stumpings van Nick die zeer vlot was met de handschoenen.

Tom 2-13-6

Gordon 1-23-4

Stef 1-20-3

Adam 3-22-6

Wouter 1-25-3.2

Juliën 2-39-7

Na een lange en gezellige derde inning kon er gekeken worden naar revanche tegen qui vive de week daarna.

Jeugdindeling seizoen 2018 - 2019
jeugdindeling-seizoen-2018-2019 (7562) afbeelding

Zoals ieder jaar is het weer spannend in welk team jij en uw kind zit. Nadat de selecties zijn bepaald konden de secretarissen de overige teams indelen. Let op dat bij sommige selecties er nog kinderen af kunnen vallen, dit zal door de trainers gecommuniceerd worden.

Wij hebben onze beste gedaan om het voor iedereen naar zijn zin te maken. Dat is best een moeilijke opgave met zoveel jeugdleden, maar wij hopen dat wij hierin geslaagd zijn. Mocht u toch vragen hebben dan willen wij u vragen om morgenavond woensdag 13 juni langs te komen tussen 18.00 - 19.30 uur in de commissiekamer. Dan kunnen wij u eventueel de keuzes uitleggen, graag niet uw vragen via de telefoon, app of mail aan ons stellen.

Hierbij de indelingen:

JO19-1

JO19-2

JO19-3

1

Aoujat, Ashraf

Boulahayan, Aimen

Dijk, Raoul van

2

Benilia, Ruwell

Bout, R.G.F

Dooremalen,Collin

3

Dabo, Dalton

Delic, Sanel

Etman,Niels

4

Deventer, Quinten van

Gomes Rodrigues, Declan

Frederik, Jasper

5

Dijkshoorn, Max

Hamed, Mazin

Grebenkamper

6

Faling, Emil

Marel, Bob van der

Hendriks, D.J.

7

Hees, Diego van

Monteiro, Fabio

Immerzeel, Gianni

8

Kunnen, Juan

Monteiro, Fabricio

Kouwenhoven,Wouter

9

Lima Alim, Jovanny

Negash, Habtom

Marion van,Jens

10

Moerman, Tim

Nelisse, Mats

Minkelis, Matthijs van de

11

Ouakili, Walid el

Reis, Lysandro dos

Moerman,Rutger

12

Rocha, Samuel

Schoonbrood, Ditchano

Rodenburg, Noah

13

Simsek, Furkan

Uyar, Ibrahim

Schewe, Mathijs

14

Tavares,J'mileno

Velden, Niels van der

van Troost, Stan

15

Verdoold, Jurlie

Wielders, Faisel

Rademakers, Raoul

17

Vollebregt, Kevin

18

Wegman, Ivar

19

Zaroual, Mohammed

Selectie JO17

JO17-3

JO17-4

1

Andac, Bekir

Almeida Sancha, Danilo

Bagci, Emre

2

Bakker, Daan

Altin, Mirsad

Bagci, Melih

3

Barhouti, Marouane

Bauridi, Christiaan

Belahcen, Sammy

4

Basoglu, Sergen

Broersen, Sander

Boon, Bjarne

5

Brito Ramos, Mikail de

Brunswijk, Jayden

Bruining, Thomas

6

Burcksen, Ingmar

Dias Lemos, Kacper

Duarte de Sousa, Dylan

7

Clemens, Dylan

Leeuw van Weenen, Duke de

Gerrets, Quincy

8

Delic, Anel

Lopes de Brito, Raynell

Groenhorst, Melvin

9

Dielemans, Sem

Lubeek, Rido

Gunawan, Wildan

10

Dullaard, Preston

Mrabti, Sami

Herfst, Levi

11

Dun, Julian van

Oazza, Fikri

Krickovic, S.

12

Ettinger,van, Zakariya

Sousa Chantre, Ayrton de

Poort, Imar vd

13

Hoek, Brian van

Testfatsion, Esram

Scheinhardt, Zefanja

14

Huijsmans, Daan

Suijlekom, Jayden van

15

Janzen, Shirwin

Voorwald, Brian

17

Lamsiah, Anouar

18

Lamsiah, Mohammed

19

Maqsood, Mozes

20

Meerhof, Daniël

21

Mehmedovic, Damir

22

Miranda, Jemayro

23

Moreira, Tiago

24

Roo, Brian de

25

Ruiz Sarabia, Dani

26

Santos, Chevon

27

Sneek, Kyle

28

Stampolidis, Michi

29

Vrettos, Fotaki

30

Winden, Jesse van

31

Yilmaz, A. Alper

32

Zaraual, Hichan

Selectie JO15

JO15-3

JO15-4

1

Atilgan, Erdem

Dias Lemos, Kevin

Abdoel-Khan, Miles

2

Barros Alves, Alexio

Drenth, Koen

Da Siva Palhano, Danilo

3

Berg, Jan van den

Es, Brooklyn van

Eikenbroek, Jesse

4

Blankestijn, Jens

Groeneveld, Jeroen

Geutjes, Giovanni

5

Broekhuizen, Jamie

Grot, Clifairo

Graça dos Santos, Aldair da

6

Dijkshoorn, Nick

Hadrati El, A

Hoeve, Jelle ten

7

Dijkshoorn, Stan

Hanzouli, Rayen

Kuiters, Tristan

8

Ditchairo

Mostert, Mike

Mangnoesing, Resham

9

Dzananovic, Mirza

Uyttewaal, Jelle

Metli, Furkan

10

Eshuis, Nick

Vrettos, Luke

Overdijk, Ferry

11

Fellinger, Jan

Tahtah, Mehdi

12

Friederich, Kai

Toorn, Jens van

13

Grothues, Tigo

Vermeulen, Bob

14

Haaften, Binck van

15

Hasiba, Nadeem

16

Heijden, Rick van der

17

Jong, Jayden de

18

Kraaijbeek, Mitchel

19

Kriek, Robin

20

Kriek, Stefan

21

Maliepaard, Michael

22

Monteiro Brito, M

23

Regterschot, Luuk

24

Riegman, Roy

25

Sas, Milan

26

Slabbekom, Noah

27

Tiroglu, Oguzhan

28

Ton, Fabian

29

Troost, Jelte van

30

Vrijenhoek, Jasper

31

Westland, Ivan

32

Winterkamp, Kai

Selectie JO13

JO13-3

JO13-4

JO13-5

1

Achkif, Anouar

Altay, Huzeyfe

Abdi, Salahedin

Alloush, Kai

2

Bouhanouch, Rajan

Aribas, Yilmaz

Ahpinar, Fatih

Banis, Malcolm

3

Bouzarda, Aymane

Car, Mirac

Arnaountidis, Pantelis

Bos, Maxim van der

4

Deventer, Merijn van

Ghafiki, Tariq el

Bagdas, Semih

Buckers, Tijs

5

Deventer, Stijn van

Gyurjivan, Arsen

Berg, Lauca op ten

Ent, Ben van der

6

Eversen, Kjelt

Hengel, Pepijn van den

Boon, Sven

Essenius, Timo

7

Ghaddari, Safouan

Jong, Jaro de

Heer, Jip de

Karacayir, Hakan

8

Hamed, Mo

Kaplan, Arda

Leeuw van Weenen, M. de

Kondu, Onder

9

Houniet, David

Kuijpers, Vinn

Louisa, Jeremiah

Kort, Jason

10

Jongeneel, Max

Lopes Leite, Gio

Nikolic, Alex

Mak, Jonathan

11

Keten, Cihan

Ozturk, Kaan

Polat, Ömer

Mostert, Tymo

12

Marrevee, Tsjeng

Thakoerdat, Dylan

Redan, Jolissa

Nooteboom, Khymo

13

Meeuwsen, Lukas

Yu, Johnny

Silva Oliveira, Kyano da

Spin, Christian

14

Melessen, Brian

Waal, van der I

Verkouter,Werner

15

M'haidra, Safwan

16

Mulder, Lex

17

Ouyalghize, Youssef

18

Palijama, Devon

19

Pinkster, Rexton

20

Reis, Sergio dos

21

Rijn, Thomas

22

Rocha Medina, Junior

23

Sequeira Vieira Jorge, Kaiser

24

Smit, Jack

25

Uyttewaal, Lars

26

Varela, Joshua

27

Verdel, Jordan

28

Warnaar, Bart

29

Winter, Noah

Selectie JO11

JO11-2

JO11-3

JO11-4

1

Broekhuizen, Kurt

Ezzarki, Zaid

Barneveld, Aleksa van

Bakboord, Sem

2

Isufi, Ledion

Fortes, Aluisio

Bots, Sem

Benalia, Thonairo

3

Kaplan, Kaan

Gestel, Robin van

Dielemans, Dustin

Deventer, Lukas van

4

Kraaijbeek, Craig

Ghaddari, Ashraf

Dijkshoorn, Thijn

Dudink, Melle

5

Maglajac, Ajdin

Njamin, Griffin

Domburg, Indy van

Ergin, Mete

6

Pieters, Koen

Redan, Jo Riley

Elamir, Daan

Ettarrazi, Benyamine

7

Weeland, Jayden

Rooyen, Mick van

Ersoy, Emir

Kramer, Kay

8

Wilde, Bas de

Wijzenbroek, Xavier

Kaper, Jelle de

Lelij, Xavi van der

9

Yilmaz, Cem

Reekum, Luuk van

Suijlekom, van, Luka

10

Zelfde, Kurt van 't

Wagemans, Luca

Regaino

Hadrati El, Badre

JO11-5

JO11-6

JO11-7

Aghadar, Salman

Aissati, Zakaria el

Gogus, Malik

Atal, Marutcan

Ait Messaoud, Rayan

Luchies, Levi

Bader, Mohammed

Belhaji, Silian

Meiden, van der Joëll

Banis, Malcolm

Cabuk, Semih

Metin, Kemal

Drenth, Ted

Cayir, Arda

Nobel, Hansiuki

Ester, Troy

Friederich, G.

Pinto e Neto Brito, Levi

Hawa,Abdullah

Lopes Leal, Edu

Ruts, Niek

Kocak,Abdullah

Smit, Jim

Schoenmakers, Danie

Majevskis, Arthurs

Temizkan, Atilla

Verdoold, Deejay

Obiana, Eldrionne

Temizkan, Timucin

Vermeer, Guus

Ooijkaas, Pascalle

Zaif, Ali

Yeder El Ouojdi, Haytam

JO9-1

JO9-2

1

Bachiri, El Rayan

Adal, Elif

2

Bahama, Backhary

Andrade,A

3

Eichhorn, Bart

Gerad, Gevainio

4

Graca, Valencio da

Kaper, Bas de

5

Kamara, Wyatt

Metin, Ersan

6

Karadeniz, Sarp

Rocha Medina, Wesley

7

Os, Levi van

Stevanovic, Pavle

8

Ozer, Kaan

JO8-1

JO8-2

JO8-3

JO8-4

1

Caundy, Wami

Bots, Daan

Adams, Joshua

Barneveld, Fedja van

2

Dos Santos Lopes, Jenoah

Boukala, Samir

Bahama, Moise

Barneveld,van, Bo

3

Jafoufi, Dine el

Cardoso Teixeira, Jazzley

Bakboord, Niki

Dijkmans, Koen

4

Kalloe, Kanan

Furtado Varda, Kyano

Delisoy, Berkay

Ezzarki, Yassir

5

Lazarevic, Manuel

Kloos, Lucas

Dogan, Semyan

Gioia, Alessandro

6

Romijn, Quinten

Roberto Almeido, Valentino

Gahar, Jayden

Perlic, Mitar

7

Santos Pereira, Fabian dos

Schipper, Davi

Kondu, Sinan

Somai, Aryen

8

Varela, Elias

Thomassen, Sjef

Wit, Kyano de

Vollebregt, Thijmen

Bron: Jeugdcommissie (door Dave)

banner 3
ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
1e elftal - HBS 16-06-2018 11:00 thuis
VOC - 1e elftal 17-06-2018 17:00 uit
Hercules - 2e elftal 16-06-2018 11:00 uit
VCC - 3e klasse 17-06-2018 13:00 uit
Hermes DVS - 4e elftal 17-06-2018 13:00 uit
zami 1 - HBS 16-06-2018 13:30 thuis
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
1e elftal - Punjab CCR 22-06-2018 18:30 17:00 thuis
1e elftal - Punjab CCR 24-06-2018 11:00 09:30 thuis
Concordia - 2e elftal 24-06-2018 11:00 09:00 uit
zami 1 - ASPENDEN (tour match) 23-06-2018 13:00 11:30 thuis
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg