Weekbrief 46 - 2021

voorblad
17-12-2021 Algemene Leden Vergadering (ALV)
09-01-2022 Nieuwjaarsreceptie
ad01.jpg
Sinterklaasfeest 2021
sinterklaasfeest-2021 (8516) afbeelding

Naar aanleiding van de verscherpte Corona maatregelen van de regering heeft het voetbalbestuur samen met de sint en pieten het volgende besluit genomen.

Sinterklaas komt gewoon langs voor onze jongens en meisjes die spelen bij de mini´s, maxi´s, JO8, JO9, JG1 en de meiden t/m 9 jaar. Ook broertjes en zusjes van de spelers (sters) en de kinderen van onze leden t/m 9 jaar.

Maar dit wel onder bepaalde voorwaarden. De ouders kunnen de kinderen afzetten bij het hek, de hulpouders en vrijwilligers zullen de kinderen dan naar de kantine begeleiden. Ouders mogen helaas er niet bij zijn, maar de kinderen zijn in goede handen van vele vrijwilligers. Je kan je kind vanaf 15.15 uur afzetten en om 17.00 uur weer bij het hek ophalen.

We zijn ondanks deze maatregelen wel heel blij dat de sint en zijn pieten toch langskomen en zij hebben ons beloofd er een leuk feestje van te maken, met veel lekkers en leuke............?

Iedereen is vanaf 15.15 uur welkom en om 17.00 uur kan je je kind weer ophalen.

Dus noteer Zondag 28 november vanaf 15.15 uur in je agenda en laten we er een mooi en gezellig feest van maken ondanks deze maatregelingen.

Groetjes,

Sinterklaas en de Pieten

Bron: JAC (door Dave)

GROTE CLUB ACTIE , de laatste loodjes!!!
grote-club-actie-de-laatste-loodjes (8515) afbeelding

De Grote Clubactie is bijna ten einde. Met de reeds verkochte loten ( vooral online , hebben we weer een goed bedrag opgehaald voor onze prachtige vereniging. Maar dat bedrag kan natuurlijk nog veel hoger worden. We hebben namelijk nog geen inlever dag gehad voor de verkoop boekjes. We hopen natuurlijk dat alle spelers en speelsters die een verkoop boekje hebben ontvangen veel lootjes verkocht hebben. We vragen iedereen daarom deze boekjes aanstaande zaterdag mee te nemen en in te leveren in de commissiekamer. We hebben er wat werk aan om alles in te voeren maar dat is een leuke uitdaging. hoe meer verkochte lootjes des te hoger de opbrengst voor de club. We hebben hiervoor ook een week langer de tijd gekregen. Dus... lever zaterdag je boekje in. Mocht je nog geen lootjes verkocht hebben dan kun je dit nog snel doen. Ga langs bij je familie , vrienden en buren en verkoop nog wat lootjes.

Alles uit liefde voor onze club.

Mocht je nog online een lootje willen kopen dan kan dat uiteraard ook nog via https://lot.clubactie.nl/lot/rksv-excelsior-20/231079

Trainingskamp Benidorm: Excelsior’20 vier dagen naar Spanje
trainingskamp-benidorm-excelsior-20-vier-dagen-naar-spanje (8514) afbeelding

Excelsior'20 gaat komende winter naar Spanje. De club uit Schiedam zal voor een vierdaags trainingskamp naar Benidorm afreizen. "Wij wilde graag naar de zon en daar is Benidorm uitermate geschikt voor", opent Excelsior'20-speler Joeri Krznaric op Voetbalrotterdam.nl. De zaterdag vierdeklasser kiezen vaker voor een buitenlandse locatie in de winter. In Portugal werd Albufeira bezocht en ook in het Duitse Düsseldorf werd er een lang weekend voorbereid op de tweede seizoenshelft. Na eerder in Spanje voor Callela te hebben gekozen gaan de Schiedammers nu voor een meer zuidelijke plek. "Wij waren wat aan de late kant dit jaar met boeken. Nadat wij met Trainingskampen.nl diverse offertes hadden bekeken leek het ons het beste om voor Benidorm te kiezen."

Trainingskamp Benidorm

Excelsior'20 zal in vier dagen in Spanje een training en een wedstrijd afwerken. Daarnaast is ook de teambuilding van groot belang. "Trainingskampen gaan naar mijn idee voornamelijk om teambuilding. Naast de wedstrijd en een training gaan wij dit aanvullen met de nodige ontspannende activiteiten. Het lange weekend zit dus goed vol gepland!"

banner 0
ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg