Weekbrief 47 - 2021

voorblad
17-12-2021 Algemene Leden Vergadering (ALV)
09-01-2022 Nieuwjaarsreceptie
ad01.jpg
Corona maatregelen en annuleringen
corona-maatregelen-en-annuleringen (8519) afbeelding

Beste Zwart-witters,

Afgelopen vrijdag 26 november is tijdens de persconferentie gemeld dat de sportaccommodaties om 17.00 uur dicht moeten. Voor Excelsior'20 betekent het dat er doordeweeks geen training of wedstrijd gespeeld kan worden tot en met 18 december omdat we normaal pas rond 17.00 uur beginnen.

Op zaterdag en zondag tot 17.00 kan er wel gespeeld en/of getraind worden. Het clubhuis en de kleedkamers blijven dicht.

Wil je bijv. woensdagmiddag trainen of op zondag? Neem dan even contact op met Patrick van Os (jeugd) of George Leuver (senioren).

Aankomende dinsdag is er nog een debat in de tweede kamer. Een aantal Kamerleden vindt dat sporten wel een gezondheid bevorderende activiteit is en door moet gaan. Mocht hier een meerderheid voor zijn dan zal het de zaak veranderen. Mocht het debat niets opleveren dan zal de KNVB zeer waarschijnlijk de competitie stilleggen.

Er is besloten om het eindfeest welke op 18 december zou plaats vinden en het oliebollen en snerttoernooi van 02 januari te cancelen.

Binnenkort zullen we ook weer starten met de uitverkoop van onze drank- en voedselvoorraad.

Het voetbalbestuur

‚ÄčIn Memoriam Edgar Winterkamp
in-memoriam-edgar-winterkamp (8518) afbeelding

Vorige week vrijdag 19 November is volkomen onverwacht en veel te jong Edgar Winterkamp overleden. Edgar was een graag gezien persoon op Excelsior. Als vader van Kai, de keeper van JO19-1 altijd aanwezig bij de wedstrijden.

Zelf had Edgar ook een verleden als keeper en de laatste jaren was hij als coördinator betrokken bij de keeperstrainingen voor de jeugd. In die hoedanigheid ook zelf heel veel trainingen verzorgd. Hij deed dat altijd met passie, geduld en betrokkenheid.

Die betrokkenheid gaan wij bij Excelsior enorm missen. Wij wensen zijn vrouw Shira en zoons Sascha en Kai heel veel sterkte de komende tijd.

Wij hopen dat de Excelsior familie een steun kan zijn

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg